fbpx

Opstellingen douchecabines

Voor iedere badkamer een passende oplossing

Om je badkamer te beschermen tegen spattend water zijn vele verschillende oplossingen mogelijk. Glazendouchedeuren.com biedt je een groot aanbod van opstellingen voor douchedeuren. Heb je een inloopdouche, een douche met hoekinstap, wil je glazen schuifdeuren voor je doucheruimte of juist openslaande glazen deuren? Afhankelijk van je wensen maak je snel een keuze uit onze opstellingen voor douchedeuren.

 

Douchedeuren voor iedere badkamer

Wij hebben voor iedere badkamer een passende oplossing. Advies nodig over welke opstelling van glazen douchedeuren en douchewanden het beste bij jouw badkamer past? Je kunt heel eenvoudig zelf je douchecabine samenstellen en alle opstellingen voor douchedeuren bekijken. Vul de online configurator in en ontvang een offerte op maat.

 

Opstellingen voor douchedeuren

Onze opstellingen voor douchedeuren hebben allemaal een bekende naam. Kies eerst het type douchedeur en voer de maten in. Daarna voeg je zelf elementen toe, zoals het beslag en het type glas. Opstellingen voor douchedeuren zijn bij glazendouchedeuren.com snel bestelbaar en je ziet meteen de prijs voor de op maat gemaakte glazen douchedeuren.

Douchebeslag webshop

In onze webshop bieden wij je een ruim assortiment aan hang- en sluitwerk voor je douchewand. Afdichtprofielen, handdoekstangen, deurknoppen, stabilisatiestangen etc. Je vindt er ook producten als badkamerspiegels en schoonmaakmiddelen voor je douchedeuren. Je vindt het complete overzicht in onze webshop!

Heb je vragen? Neem dan contact met op met een van onze glasspecialisten.

Deskundig en vrijblijvend advies

Bij ons staat kwaliteit en service centraal. wij zijn al 80 jaar specialist op het gebied van glas. Onze glasspecialisten staan voor je klaar.

Ook kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak met één van onze glasspecialisten. Zij adviseren je graag welke opstelling het beste bij jouw gewenste situatie past.

KvK : 73754587

BTWnr : NL859652877B01

v

Contact

T 088 26 26 726
E