fbpx

Douchewanden zonder witte waas

Blijvend transparant en makkelijk in onderhoud

Blijvend transparant

Wij werken met douchewanden van Timeless Glass Shower. Deze speciale, zeer heldere glassoort is voorzien van een speciale coating. Het water glijdt sneller over het glas waardoor minder kalkaanslag en vlekken ontstaan. Restsporen zijn gemakkelijker te verwijderen dan op niet-behandeld glas. De douchewanden zijn zeer onderhoudsvriendelijk en staan garant voor een lange levensduur.

De voordelen op een rij:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Blijvende transparantie
  • Blijvende glans
  • Minimale droogsporen
  • Minimale kalkaanslag
  • 10 jaar garantie

 

Onzichtbare coating

De glazen wanden hebben een speciaal aangebrachte (bijna) onzichtbare coating. Deze coating zorgt ervoor dat het water makkelijk van de douchewand glijdt en condens er niet aan hecht. Hierdoor blijft je douche transparant en is het zeer makkelijk in onderhoud.

 

Veiligheid staat voorop!

De douchecabines van Timeless zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Hierdoor is het glas vijf keer sterker is dan normaal glas. Mocht het glas toch breken, dan valt het in kleine, niet scherpe stukjes uiteen.

Voor iedere badkamer een passende opstelling

Wij bieden voor iedere badkamer een passende oplossing. Alle douchedeuren, douchewanden en badschermen maken wij op maat. Benieuwd welke opstelling het beste in jouw badkamer past? Stel je eigen douchecabine of badwand samen met onze configurator.

Verschillende glassoorten

Glazendouchedeuren.com levert douchedeuren in vele verschillende glassoorten. Kies jij voor helder, mat of gefigureerd glas?

Bekijk hier alle glassoorten

Blijvende transparantie

Dankzij de corrosiewerende coating blijft uw douchecabine transparant. Het glas wordt niet dof en behoudt zijn glans

Zeer onderhoudsvriendelijk

Door de speciale coating glijdt het water van het glas. Hierdoor vermindert kalkaanslag na het opdrogen. Achterblijvende kalksporen zijn zeer makkelijk te verwijderen.

Condens verdwijnt snel

De aangebrachte coating zorgt ervoor dat condens sneller verdwijnt dan op niet-behandeld glas.

Bestel nu gemakkelijk uw douchedeur of wand online.