SGG TIMELESSĀ®

De glazen douchecabine die wel haar glans behoudt.

Douchewanden zonder kalkaanslag

Wij werken met douchewanden van Timeless Glass Shower. Deze speciale, zeer heldere glassoort is voorzien van een speciale coating. Het resultaat is een waterafstotende laag dat corrosie tegengaat. De douchewanden zijn zeer onderhoudsvriendelijk en staan garant voor een lange levensduur.

De voordelen op een rij:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Blijvende transparantie
  • Blijvende glans
  • Minimale droogsporen
  • Minimale kalkaanslag
  • 10 jaar garantie

 

Veiligheid staat voorop!

De douchecabines van Timeless zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Hierdoor is het glas vijf keer sterker is dan normaal glas. Mocht het glas toch breken, dan valt het in kleine, niet scherpe stukjes uiteen.

De glazen wanden hebben een speciaal aangebrachte onzichtbare coating. Deze coating zorgt ervoor dat het water makkelijk van de douchewand glijdt en condens er niet aan hecht. Hierdoor blijft uw douche kalkvrij en is het zeer makkelijk in onderhoud.

Voor iedere badkamer een passende opstelling

Wij bieden voor iedere badkamer een passende oplossing. Alle douchedeuren, douchewanden en badschermen maken wij op maat. Benieuwd welke opstelling het beste in uw badkamer past? Stel uw eigen douchecabine of badwand samen in onze configurator en ontvang direct een offerte.

Verschillende glassoorten

Glazendouchedeuren.com levert douchedeuren in vele verschillende glassoorten. Kiest u voor helder, mat of gefigureerd glas?

Bekijk hier alle glassoorten

Blijvende glans

Na het douchen blijft uw douchecabine kalkvrij. Het glas wordt niet dof en behoudt zijn glans

Zeer onderhoudsvriendelijk

Door de speciale coating glijdt het water van het glas. Hierdoor vermindert kalkaanslag na het opdrogen. Achterblijvende kalksporen zijn zeer makkelijk te verwijderen.

Condens verdwijnt snel

De aangebrachte coating zorgt ervoor dat condens sneller verdwijnt dan op niet-behandeld glas.

Kom langs in onze showroom!

Nieuwsgierig? Kom langs in onze showroom of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze glasspecialisten staan voor u klaar om uw wensen met u te bespreken.