Glazen douchedeuren

Wij inspireren je graag.

Glashandel Zantman B.V.

Glazendouchedeuren.com is onderdeel van Glashandel Zantman. In Delft en omstreken staat Glashandel Zantman bekend als dé glasspecialist. De glasspecialisten van Zantman zijn al jaren gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hardglazen douchedeuren en douchewanden in heel Nederland.

Kom vooral eens bij ons langs! Onze glasspecialisten informeren je graag over de vele mogelijkheden!

Glasspecialisten: al 85 jaar!

Glashandel Zantman is al tachtig jaar een vakman op het gebied van glas. Of het nu gaat om enkele beglazing, dubbele beglazing of prachtige glas-in-lood ramen, Zantman heeft het. Of je nu particulier of ondernemer bent maakt voor ons niet uit. Kom vooral eens bij ons langs en laat je informeren over de oneindige mogelijkheden met glas!

Diverse soorten glas

Bij Glashandel Zantman kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan glas: HR(++) glas, enkel glas, dubbelglas, veiligheidsglas, hardglas, gelaagd glas, draadglas, gekleurd glas, spiegelglas, figuurglas en glas in lood. Alle enkele beglazingssoorten zijn bij ons op voorraad verkrijgbaar.

Glasproducten

Je kunt natuurlijk bij ons terecht voor voor glazen douchedeuren en wanden. Ook zijn wij gespecialiseerd glazen wanden voor keukens, (design) spiegels, glazen balustrades, traptreden en nog veel meer!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom langs in onze showroom of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze glasspecialisten helpen je graag verder!

GBO-vakcertificaat

Wij werken uitsluitend met vakbekwame glasspecialisten. Niet alleen garanderen wij hiermee dat kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn, ook wordt er altijd verantwoord en veilig gewerkt. Wij zijn GBO-gecertificeerd.

Kom langs in onze showroom!

Nieuwsgierig? Kom langs in onze showroom of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze glasspecialisten staan voor je klaar om je wensen met je te bespreken.

Showroom

Rotterdamseweg 362
2628 AT Delft

 

}

Openingstijden

Ma t/m do 08.00 - 16.45 uur
Vrijdag 08.00 - 16.00 uur
Zaterdag gesloten