fbpx

Glazen douchedeuren

Wij inspireren je graag.

Informatie over glazen douchedeuren

Glazendouchedeuren.com biedt een ruime keuze aan glazen douchewanden in verschillende glassoorten, maten en kleuren. Alle wanden en deuren zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en kunnen in iedere maat worden geleverd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel jouw glazen douchecabine samen in onze configurator. Natuurlijk kun je ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze glasspecialisten staan voor je klaar om je wensen te bespreken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Welke opstellingen van douchewanden zijn er mogelijk?

Glazen deuren voor een inloopdouche, een hoekinstap, dubbele deuren, enkele deuren, glazen deuren met een vast paneel. Afhankelijk van je wensen bieden wij vele verschillende opstellingen aan. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de meest voorkomende opstellingen. Uiteraard kan hiervan afgeweken worden. Advies nodig over welke opstelling het beste bij uw badkamer past? Neem dan contact op met onze glasspecialisten. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Douchewand op maat

De glazen douchewanden, douchedeuren en badwanden kunnen in iedere gewenste maat worden geleverd. Om ervoor te zorgen dat de wand exact wordt ingemeten zodat hij precies aansluit komt een van onze glasspecialisten bij je langs om de wand in te meten.

Geen kalkaanslag

Een glazen douchewand zonder kalkaanslag? Door te kiezen voor een douchedeur of wand voorzien van een anti-kalk coating behoudt het glas zijn glans. Zeer makkelijk in onderhoud en hygiënisch!

Helder, mat of gefigureerd glas

Kies je voor een transparante wand of heb je liever een deur of wand van mat of bewerkt glas? Natuurlijk moet de wand geheel passen bij je wensen en badkamer. Glazendouchedeuren.com levert de glazen deuren, wanden en badschermen in zowel helder, mat (geëtst) of gefigureerd glas. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden.

 

Wat is de dikte van een glazen douchewand?

De glazen douchewanden en deuren zijn beschikbaar in verschillende diktes. Glazendouchedeuren.com biedt het glas voor je douchedeur of wand standaard aan vanaf 8 millimeter. Alle deuren en wanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Onze glasspecialisten adviseren je graag welke dikte voor jouw toepassing het meest geschikt is.

Hang- en sluitwerk voor glazen douchewanden

Wij bieden een ruim assortiment aan hang- en sluitwerkwerk voor je douchewand. Het hang en sluitwerk is beschikbaar in: RVS look, glanzend en mat chroom, zwart en in koperkleur. Binnenkort is ons hang- en sluitwerk ook leverbaar in iedere RAL-kleur. Zo zorgen we ervoor dat ook het beslag voldoet aan de uitstraling die jij wenst.

Om ervoor te zorgen dat de uitsparingen voor het beslag op de juiste plaats zitten en je douchewand, douchedeur of badwand exact aansluit en er geen kieren ontstaan, komt één van onze glasspecialisten bij je langs om de wand in te meten.

Wat is de levertijd voor een glazen douchewand?

Glazendouchedeuren.com hanteert een levertijd van drie a vier weken na het inmeten van de glazen wanden.

Dé glazen douchewand die wel haar glans behoudt

Wij werken met TIMELESS GLASS SHOWER doucheschermen. Deze douchewanden zijn voorzien van een speciale coating. Het water glijdt sneller over het glas waardoor minder kalkaanslag en vlekken ontstaan. Restsporen zijn gemakkelijker te verwijderen dan op niet-behandeld glas. Alle douchecabines zijn voorzien van gehard glas.

Bestel nu gemakkelijk uw douchedeur of wand online