Glazen douchedeuren

Wij inspireren u graag.

Informatie over glazen douchedeuren

Glazendouchedeuren.com biedt u een ruime keuze aan glazen douchewanden in verschillende glassoorten, maten en kleuren. Alle wanden en deuren zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en kunnen in iedere maat worden geleverd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel uw glazen douchecabine samen in onze configurator of kom langs in onze showroom. Natuurlijk kunt u ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze glasspecialisten staan voor u klaar en komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs om uw wensen met u te bespreken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Welke opstellingen van douchewanden zijn er mogelijk?

Glazen deuren voor een inloopdouche, een hoekinstap, dubbele deuren, enkele deuren, glazen deuren met een vast paneel. Afhankelijk van uw wensen bieden wij vele verschillende opstellingen aan. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de meest voorkomende opstellingen. Uiteraard kan hiervan afgeweken worden. Advies nodig over welke opstelling het beste bij uw badkamer past? Neemt u dan contact op met onze glasspecialisten. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Douchewand op maat

De glazen douchewanden, douchedeuren en badwanden kunnen in iedere gewenste maat worden geleverd. Om ervoor te zorgen dat de wand exact wordt ingemeten zodat hij precies aansluit komt een van onze glasspecialisten bij u langs om de wand in te meten.

Geen kalkaanslag

Een glazen douchewand zonder kalkaanslag? Door te kiezen voor een douchedeur of wand voorzien van een anti-kalk coating behoudt het glas zijn glans. Zeer makkelijk in onderhoud en hygiënisch!

Helder, mat of gefigureerd glas

Kiest u voor een transparante wand of heeft u liever een deur of wand van mat of bewerkt glas? Natuurlijk moet de wand geheel passen bij uw wensen en badkamer. Glazendouchedeuren.com levert de glazen deuren, wanden en badschermen in zowel helder, mat (geëtst) of gefigureerd glas. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden.

 

Wat is de dikte van een glazen douchewand?

De glazen douchewanden en deuren zijn beschikbaar in verschillende diktes. Glazendouchedeuren.com biedt het glas voor uw douchedeur of wand standaard aan vanaf 8 millimeter. Alle deuren en wanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Onze glasspecialisten adviseren u graag welke dikte voor uw toepassing het meest geschikt is.

Hang- en sluitwerk voor glazen douchewanden

Wij bieden u een ruim assortiment aan hang en sluitwerkwerk voor uw douchewand. Het hang en sluitwerk is beschikbaar in: RVS look, glanzend en mat chroom, zwart en in koperkleur. Binnenkort is ons hang en sluitwerk ook leverbaar in iedere RAL-kleur. Zo zorgen we ervoor dat ook het beslag voldoet aan de uitstraling die u wenst.

Om ervoor te zorgen dat de uitsparingen voor het beslag op de juiste plaats zitten en uw douchewand, douchedeur of badwand exact aansluit en er geen kieren ontstaan, komt één van onze glasspecialisten bij u langs om de wand in te meten.

 

Wat is de levertijd voor een glazen douchewand?

Glazendouchedeuren.com hanteert een levertijd van drie a vier weken na het inmeten van de glazen wanden.

Dé glazen douchewand die wel haar glans behoudt

Wij werken met TIMELESS GLASS SHOWER doucheschermen. Deze douchewanden zijn voorzien van een speciale coating. Het water glijdt sneller over het glas waardoor minder kalkaanslag en vlekken ontstaan. Restsporen zijn gemakkelijker te verwijderen dan op niet-behandeld glas. Alle douchecabines zijn voorzien van gehard glas. 

Kom langs in onze showroom!

Nieuwsgierig? Kom langs in onze showroom of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze glasspecialisten staan voor u klaar om uw wensen met u te bespreken.

Showroom

Rotterdamseweg 362
2628 AT Delft

 

}

Openingstijden

Ma t/m do 08.00 - 16.45 uur
Vrijdag 08.00 - 16.00 uur
Zaterdag gesloten