fbpx

Glassoorten

Alle soorten glas voor bad- en douchewanden.

Glassoorten douchewanden

Glazendouchedeuren.com biedt een ruime keuze aan glazen douchewanden in verschillende glassoorten, maten en kleuren. Kies je voor helder, mat of gefigureerd glas?

Alle wanden en deuren zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en kunnen in iedere maat worden geleverd. Benieuwd welke douchecabine of badscherm het beste in jouw badkamer past? Met behulp van de configurator stel je zelf je ideale douchewand samen!

Bekijk hieronder alle verschillende glassoorten voor douchewanden.

Douchewanden: blijvend transparant

Wij werken met TIMELESS GLASS SHOWER doucheschermen. Deze douchewanden zijn voorzien van een speciale coating. Het water glijdt sneller over het glas waardoor minder kalkaanslag en vlekken ontstaan. Restsporen zijn gemakkelijker te verwijderen dan op niet-behandeld glas. Alle douchecabines zijn voorzien van gehard glas.

Helder glas

Planiclear 

Planiclear is glas van hoge kwaliteit waarin weinig ijzer is verwerkt. Hierdoor is het helderder dan gewoon floatglas. Daardoor biedt het een heldere en neutrale doorkijk.

Extra Helder Glas

Diamant

Het glassoort Diamant is een uniek, kleurloos extra helder glas. het heeft een zeer laag ijzergehalte en oogt daardoor extra neutraal.

Mat glas 

Satinovo Maté 

Satinovo Maté is een satijnachtig mat glas. Doordat één van de glaszijden is geëtst zorgt het voor een lichtdoorlatende uitstraling.

Extra helder mat glas

Satinovo Maté Diamant 

Satinovo Maté Diamant is het extra helder gematteerd glas.

Grijs glas

Parsol

De glassoort Parsol Grey is grijs gekleurd. Deze glassoort biedt tevens zonnewarmtewerende eigenschappen. 

Brons glas

Parsol Brons

De brons gekleurde glassoort Parsol biedt zonnewarmtewerende eigenschappen.

Ultra grijs glas

Parsol Ultra Grey

Parsol is tevens beschikbaar in Ultra Grey. Deze donkergrijze douchedeur beschikt tevens over zonnewarmtewerende eigenschappen.

Doorkijkspiegel

Mirastar

Mirastar is glassoort voorzien van een chroomcoating. De doorkijkspiegel wordt ook wel spionspiegel of spyglass genoemd. Doorkijkspiegels zien er aan beide kanten uit als als een spiegel. Door lichtcontrast aan een van de spiegelzijden wordt de doorkijkmogelijkheid beperkt. 

Figuurglas

Master Carre 

De glassoort Master Carre is een modern figuurglas met geometrische motieven. Het glas heeft een reliëf zijde en een gladde zijde.

Figuurglas

Master Soft

Het glassoort Master Soft heeft softe geometrische motieven. Het glas heeft een reliëf zijde en een gladde zijde.

Figuurglas

Pixarena 

Picarena is een glassoort met subtiele geometrische motieven. Het glas heeft een reliëf zijde en een gladde zijde.

Bestel nu gemakkelijk uw douchedeur of wand online!