Opstellingen douchecabines

Voor iedere badkamer een passende oplossing

Om je badkamer te beschermen tegen spattend water zijn vele verschillende oplossingen mogelijk. Glazendouchedeuren.com biedt je een groot aanbod van opstellingen voor jouw douchecabine of badwand. Heb je een inloopdouche, een douche met hoekinstap, wil je glazen schuifdeuren voor je doucheruimte of juist openslaande glazen deuren? Afhankelijk van je wensen bieden wij een passende oplossing.

 

Douchedeuren voor iedere badkamer

Wij hebben voor iedere badkamer een passende oplossing. Advies nodig over welke opstelling van glazen douchedeuren en douchewanden het beste bij jouw badkamer past? Je kunt heel eenvoudig zelf je douchecabine samenstellen. Vul de online configurator in en ontvang een offerte op maat.

 

Douchebeslag webshop

In onze webshop bieden wij je een ruim assortiment aan hang- en sluitwerk voor je douchewand. Afdichtprofielen, handdoekstangen, deurknoppen, stabilisatiestangen etc. Je vindt er ook producten als badkamerspiegels en schoonmaakmiddelen voor je douchedeuren. Je vindt het complete overzicht in onze webshop!

Heb je vragen? Neem dan contact met op met een van onze glasspecialisten.

Deskundig en vrijblijvend advies

Bij ons staat kwaliteit en service centraal. wij zijn al 80 jaar specialist op het gebied van glas. Onze glasspecialisten staan voor je klaar.

Ook kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak met één van onze glasspecialisten. Zij adviseren je graag welke opstelling het beste bij jouw gewenste situatie past.

v

Contact

T 088 26 26 726
E