Opstellingen douchecabines

Voor iedere badkamer een passende oplossing

Om uw badkamer te beschermen tegen spattend water zijn vele verschillende oplossingen mogelijk. Glazendouchedeuren.com biedt u een groot aanbod van opstellingen voor uw douchecabine of badwand. Heeft u een inloopdouche, een douche met hoekinstap, wilt u glazen schuifdeuren voor uw doucheruimte of juist openslaande glazen deuren? Afhankelijk van uw wensen bieden wij een passende oplossing.

 

Douchedeuren voor iedere badkamer

Wij hebben voor iedere badkamer een passende oplossing. Advies nodig over welke opstelling van glazen douchedeuren en douchewanden het beste bij uw badkamer past? U kunt heel eenvoudig zelf uw douchecabine samenstellen. Vul de online configurator in en ontvang een offerte op maat. 

 

Deurbeslag webshop

In onze webshop bieden wij u een ruim assortiment aan hang- en sluitwerk voor uw douchewand. Afdichtprofielen, handdoekstangen, deurknoppen, stabilisatiestangen en schoonmaakmiddelen voor uw douchedeuren; u vindt het complete overzicht in onze webshop.

Heeft u vragen? Neem dan contact met op met een van onze glasspecialisten.

Deskundig en vrijblijvend advies

Bij ons staan kwaliteit en service centraal. Glazendouchedeuren.com is onderdeel van Glashandel Zantman, al 80 jaar specialist op het gebied van glas. U bent van harte welkom in onze showroom in Delft.  Onze glasspecialisten staan voor u klaar.
Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak met één van onze glasspecialisten. Zij adviseren u graag welke opstelling het beste bij uw gewenste situatie past.

Showroom

Rotterdamseweg 362
2628 AT Delft

}

Openingstijden

Ma t/m do 08.00 - 16.45 uur
Vrijdag 08.00 - 16.00 uur
Zaterdag 09.30 - 13.00 uur

v

Contact

T 015 2624 777
E